Massage

Massage för alla

Ett flertal olika massagebehandlingar erbjuds och vilken man väljer beror på vilka problem eller behov man har. Är du osäker på vad för slags massagebehandling som kan vara bäst lämpad för dig så kan jag hjälpa dig att välja rätt.

Avslappningsmassage

Avslappningsmassage kan bokas in för antingen 50 eller 80 minuter. Det är vetenskapligt bevisat att massage har en stor inverkan på vårt välmående och får oss att slappna av. Under massagen frisätts må-bra hormoner i kroppen, oxytocin, som får blodtyck och puls att sjunka. Har du svårt att gå ner i varv, kanske har du mycket att göra på arbetet men även hemma? Då borde du verkligen unna dig en avslappningsmassage.

 

Lymfmassage

Kroppens lymfsystem har som uppgift att avlägsna överflödig vätska. Vid obalans i lymfsystemet, som kan uppstå både utan känd anledning, men även efter skador och cancer, så ansamlas vätska i till exempel en arm eller ett ben. Lymfmassage är effektivt och en beprövad metod som minskar svullnader och även värk i de kroppsdelar som är drabbade. Kan även hjälpa mot celluliter.

Regndroppsmassage

Med fjäderlätta rörelser applicerar välgörande oljor in i huden. Behandlingen pågår under 80 minuter och kan ha en god effekt både mot värk, stress, allergier, för att förbättra blodcirkulationen, med mera. Hur långt efteråt effekten av en regndroppsmassage varar är individuellt. De eteriska oljorna som används påverkar känslocentrum i hjärnan genom doftsinnet och har en djupt avslappnade effekt.

 

Kontakt

Lotta Östers Massage & Kroppsvård

Lise-Lotte Öster

Prästängsvägen 36
452 33 Strömstad

0702- 27 89 37

lottaosters.kroppsvard@gmail.com

     

All bokning sker via bokadirekt.se